Maak kennis met E-Gym bij Totally in Shape

Sinds 5 september hebben wij E-Gym, 8 volautomatische apparaten. Apparaten hoor ik jullie nu denken? Totally in Shape is toch niet zo van de apparaten?  Dat klopt, echter deze machines zijn niet te vergelijken met de 'normale' fitness apparaten. De mogelijkheden bij deze intelligente krachttoestellen zijn heel bijzonder. Je werkt met verschillende programma's, ondersteund door een App waar jij je prestaties en vorderingen kunt volgen.

E-Gym is een volautomatische circuit training. Een trainingsconcept dat trainen efficiënter, effectiever én leuker maakt! In korte tijd, 2x per week 30 minuten, kun je een optimale training ervaren, een complete workout. 

De eerste resultaten zijn bekend, in combinatie met een voedingsschema en E Gym, is binnen 3 weken, mevrouw G.R. (63) 4 kg afgevallen. Meneer F.D. (52) in 2 weken 3 kg.

Neem gerust contact met ons als je meer wilt weten over E-Gym of als je een gratis proeftraining wilt.

Contact

Totally in Shape
Multatulistraat 169
9721 NJ Groningen

050 850 5999
Maak kennis met E-Gym bij Totally in Shape

Maak kennis met E-Gym bij Totally in Shape

Geplaatst op: 2018-10-07

Fit, gezond en vitaal met E-Gym bij Totally in Shape

Lees meer Meer nieuws
Word deze zomer de beste versie van jezelf!

Word deze zomer de beste versie van jezelf!

Geplaatst op: 2018-07-02

Behaal deze zomer je doelstelling dankzij personal Training bij Totally in Shape

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.